Luchtgommen: ecologisch alternatief op zandstralen

Huis en tuin klusdienst - Wilsele - Luchtgommen Voor het reinigen van hout, metaal en steen wordt traditioneel teruggegrepen naar zandstralen. In veel gevallen is dit ook de meest aangewezen techniek. Maar hebt u al eens luchtgommen regio Leuven overwogen?

Luchtgommen: ecologisch en efficiënt

Luchtgommen is een techniek waarbij hout, steen of metaal gereinigd worden onder zachte druk en dit met een mengsel van lucht en keramische korrels. Geen gebruik van chemische producten dus. Er komt ook geen water aan te pas, wat wel het geval is bij zandstralen. Er wordt gewerkt onder lage druk, zodat de ondergrond optimaal beschermd blijft en toch 100% gereinigd is.

Alle voordelen op een rij

  • Met luchtgommen wordt gewerkt onder lage druk. We gaan dus niet tot diep in de nerven, waardoor de ondergrond beschermd blijft en u achteraf niet meer moet naschuren.
  • Luchtgommen is ecologisch. In tegenstelling tot zandstralen worden er geen chemische producten gebruikt. Lucht en keramische korrels doen het werk. Ook water wordt overbodig.
  • We kunnen veel fijner en efficiënter te werk gaan.
  • Bij luchtgommen komt er veel minder stof vrij dan bij zandstralen. Zeker een overweging als er binnen gewerkt moet worden.

Zowel zandstralen als luchtgommen bieden één groot voordeel tegenover schuren. Bij het verwijderen van oude verflagen en roest door schuren, worden minuscule deeltjes in de ondergrond geslepen. De verf of roest is dus niet volledig verwijderd. Bij het schilderen zal de verf minder goed hechten. En de roest, die zal altijd blijven terugkomen.

Geen professioneel resultaat zonder professioneel materiaal. Daarom werken we samen met www.ibixsystem.com, onze partner in kwaliteit.

U wenst meer info? Een vrijblijvende offerte? Neem contact op, dan helpen wij u graag verder.

Huis en tuin klusdienst
Steenweg op Nieuwrode 52
3111 Wezemaal België

Gsm: 0498 82 27 95
Tel: 016 88 91 87
info@zandstralenwillems.be
BTW BE0565.927.494
Huis en tuin klusdienst - Wezemaal
Back to Top