Laat het onderhoud van gebouwen over aan een vakman

Huis en tuin klusdienst - Wilsele - Algemeen onderhoud van gebouwenNiet zomaar een klusjesman, maar een vakman die van aanpakken weet. Die ervaring heeft met het reinigen en schilderen van diverse ondergronden. Die er niet voor terugschrikt om zijn handen vuil te maken in de tuin. Maak kennis met Dirk Willems van Huis en Tuin Klusdienst uit Leuven.

Laat het onderhoud van uw gebouw over aan een vakman

Van kleine herstellingen zoals een lekkende kraan of een likje verf tot het onderhoud van de tuin of het dagelijks onderhouden van gemeenschappelijke delen in flatgebouwen of studentenhuizen. Dirk Willems is uw klusjesman. Snelle service, scherpe prijzen, kwaliteit en ervaring. Dat zijn de sterktes van Huis en Tuin Klusdienst.

Samenwerking op lange termijn

U bent niet op zoek naar een ééndagsvlieg, maar een partner die u kan vertrouwen. Een vakman op wie u een beroep kan doen voor een dringend werk, maar ook voor een renovatieproject van enkele weken. Een samenwerking op lange termijn biedt enkel voordelen. U bent zeker van een snelle service door iemand die uw gebouw kent en die weet wat u van hem verwacht. Daarnaast kunnen er vaste prijsafspraken gemaakt worden, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden omtrent het onderhoud van gebouwen in Leuven? Neem vandaag nog contact op. Dan bekijken we samen wat wij voor u kunnen doen.

Huis en tuin klusdienst
Steenweg op Nieuwrode 52
3111 Wezemaal België

Gsm: 0498 82 27 95
Tel: 016 88 91 87
info@zandstralenwillems.be
BTW BE0565.927.494
Huis en tuin klusdienst - Wezemaal
Back to Top